Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα Θρακομακεδονες

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα Θρακομακεδονες

Ηλεκτρονικός έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας για να εντοπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη όπως διαρροή, σπάσιμο η καθίζηση του αγωγού.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα Θρακομακεδονες

210 28 500 15 Ή ΣΤΟ 210 66 65 99

ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ο Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα βίντεο είναι μια μορφή τηλεπαρουσίας που χρησιμοποιείται για να επιθεωρήσουμε οπτικά το εσωτερικό των αγωγών. Μια κοινή εφαρμογή της μεθόδου είναι γιανα προσδιοριστεί η κατάσταση των μικρών αποχετευτικών αγωγών με διάμετρο 150 mm και σωλήνες σύνδεσης των νοικοκυριών με το κεντρικό δίκτυο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Μεγάλο μέρος της ανάλυσης των όσων προβάλλονται στον αγωγό διεξάγεται κατά τη στιγμή του ελέγχου από το χειριστή της κάμερας, αλλά όλα πάντα καταγράφονται και αποθηκεύονται για επανεξέταση. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ψηφιακό βίντεο και την απλοποίηση της διαδικασίας ανάλυσης, εδώ είναι μερικά δείγματα από διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες στην αγορά:  Στην apolymanseis-apofraxeis.com είτε πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή την απόφραξη κάποιου σιφονιού , το έχουμε ξαναδεί, και το έχουμε ξανά επιδιορθώσει. Παλαιότερες αποχετεύεις με αγωγούς μικρής διαμέτρου, συνήθως (150 mm), έχουν συνήθως κατασκευαστεί από την ένωση ενός αριθμού σύντομων (0,91 μ) τμήματων. Τα τμήματα του σωλήνα μπορεί να είναι κατασκευασμένα από χυτοσίδηρο, με (3,7 μ) έως (6,1 m) τμήματα, αλλά είναι πιο συχνά από υαλοποιημένα πήλινο αγωγό (VCP), ένα κεραμικό υλικό, σε (0,91 μ) , (1,2 m) & (1,8 m) τμήματα. Κάθε τμήμα σιδηρού ή αργίλου έχει μια διεύρυνση (μια «καμπάνα») στο ένα άκρο ώστε να δέχεται το άκρο του παρακείμενου τμήματος. Ρίζες από δέντρα και βλάστηση μπορεί να εισβάλουν μέσα από τη σύνδεση των τμημάτων, Μέτα από αυτό αναπτύσσονται ταχύτατα και μπορεί να είναι αρκετά ισχυρά για να διαρρήξουν ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην τερακότα ή στο διαβρωμένα χυτοσίδηρο. Τελικά μια μπάλα από ρίζες θα σχηματιστεί ότι θα εμποδίσει τη ροή των υδάτων. Αυτό μπορεί να καθαριστεί με ένα μηχανισμό κοπής (Ριζοκοπτικά μηχανήματα) και στη συνέχεια παρεμποδίζεται με τη χρήση ενός χημικού αφρού.

apofraxeis-camera-thrakomakedones

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Εάν η βλάβη βρίσκεται περιορίζεται σε λίγες μόνο θέσεις αυτές μπορεί να ανασκαφεί και να επισκευαστεί. Εκτεταμένες μέτρια ελαττώματα μπορούν να επισκευαστούν με επένδυση με επένδυση υφάσματος που τραβιέται μέσω του σωλήνα, φουσκωμένα, και στη συνέχεια γίνονται άκαμπτα με χημικά μέσα. Σοβαρή βλάβη μπορεί να απαιτούν εκσκαφή και αντικατάσταση του σωλήνα με περισσότερα    Αποφραξεις Θρακομακεδονες  Αποφραξεις Νεροχυτη Θρακομακεδονες  Ηλεκτρονικός έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας για να εντοπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη όπως διαρροή, σπάσιμο η καθίζηση του αγωγού. Μετά τον ηλεκτρονικό έλεγχο οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ μπορούν να αναλάβουν την αποκατάσταση ή την επισκευή του αγωγού.

Leave a Comment