Pin It
apofraxeis-palaio-faliro

Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο

210 99 01 999

Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας

Αν έχετε κάποιο βουλωμένο σωλήνα που σας ταλαιπωρεί και έχει αναστατώσει την καθημερινότητα σας, καλέστε Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και να είστε σίγουροι ότι θα σας απαλλάξουμε από κάθε σκοτούρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβουμε μία εργασία και να μην την ολοκληρώσουμε με εγγυημένη επιτυχία. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων και αποφράξεων στο παλαιό Φάληρο και όλα τα νότια προάστια της Αττικής από τη δεκαετία του 1970 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας. Οι αποχετεύσεις και οι αποφράξεις αποτελούν το αντικείμενο απασχόλησης μας και εδώ και 4 περίπου δεκαετίες θεωρούμαστε η καλύτερη εταιρεία της περιοχής κυρίως λόγω του συνδυασμού της γρήγορης εξυπηρέτησης, των άριστων υπηρεσιών και των προσιτών τιμών μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο μπορεί να φέρει μεγάλη αναστάτωση και έτσι σας εγγυόμαστε ότι το σπίτι ή η επιχείρησή σας έχει την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζεται. Στα 40 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στον κλάδο των συστημάτων αποχέτευσης, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας. Έτσι, διαθέτουμε ποικιλία από εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα άμεσα, γρήγορά και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε ισχυρά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού, ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, ειδικές, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης υψηλής ανάλυσης κ.α.

Προσεγγίζουμε κάθε εργασία, με την ίδια δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση και την ανώτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι . Τα συνεργεία μας αποτελούνται από πεπειραμένους τεχνικούς , άριστα εκπαιδευμένους από την ίδια την εταιρεία μας, διαθέσιμους να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παρέχουμε υπηρεσίες με αποτελεσματικότητα, σεβασμό και τεχνογνωσία, γεγονός που μας καθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Σε περίπτωση που αμφιβάλετε για οτιδήποτε, καλέστε Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και θα ξέρετε ότι η δουλειά σας θα γίνει σωστά και με ασφάλεια. Σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα και σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο, ποιοτικότερο και εγγυημένο αποτέλεσμα, με χαμηλό κόστος, τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο διαθέτει έναν στόλο από οχήματα εξοπλισμένα με εξειδικευμένα και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, που έχουμε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία των νοτίων προαστίων ώστε να φτάσουν έγκαιρα και άμεσα στην περιοχή σας, όταν μας χρειαστείτε και είναι επανδρωμένα από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς με υψηλά προσόντα και τους περισσότερους από τους οποίους έχουμε στο δυναμικό μας, εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, φροντίζοντας το σπίτι σας σαν να ήταν δικό τους και σας εγγυώνται την άριστη λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου για τα επόμενα χρόνια.

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, Η Αποφράξεις Παλαιο Φαληρο έχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όταν κάτι πάει στραβά με τις αποχετεύσεις σας, μπορεί να είναι ένας πλήρης εφιάλτης εν εξέλιξή. Εάν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα, γουργουρίσματα, αργή αποστράγγιση του νερού ή άσχημες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας, και νομίζετε ότι κάτι σοβαρό είναι λάθος, είναι καλύτερο να καλέσετε τους εμπειρογνώμονες. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μηχανήματα αποφράξεις της ποιο σύγχρονης τεχνολογίας – Ριζοκοπτικά μηχανήματα Η με και συνεπεία εστιάζει στην ποιοτική εξυπηρέτηση και προσφέρει λύσεις όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. 

Υπηρεσίες Αποφράξεων Παλαιο Φαληρο

 Στην apolymanseis-apofraxeis.com είτε πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή την απόφραξη κάποιου σιφονιού , το έχουμε ξαναδεί, και το έχουμε ξανά επιδιορθώσει. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των αποφράξεων για μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, επιχειρήσεις ή εταιρίες,δημόσιες υπηρεσίες και δήμους ή συγκροτήματα γραφείων και νοσοκομεία. 

     
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλαιο Φαληρο
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλαιο Φαληρο
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλαιο Φαληρο
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλαιο Φαληρο
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλαιο Φαληρο

Τα οφέλη της εταιρίας Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Τι προκάλεσε την απόφραξη της Αποχέτευσης μου;

  Οι αποφράξεις μπορεί να προκληθούν από μια συσσώρευση των λιπών, ελαίων, τα σαπούνια ή τα λίπη, ακαθαρσίες, λάσπη, φύλλα ή ξένα αντικείμενα ή δομικά ελαττώματα, όπως ρίζες, διάβρωση ή καθίζηση. Και όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές: άσχημες μυρωδιές, μια συνεπτυγμένη σωλήνα αποχέτευσης ή μια τουαλέτα που ξεχειλίζει. Οι αποφράξεις δεν προκαλούνται πάντοτε από λάσπη, λύματα και τα συντρίμμια. Συχνά είναι εύκολο να έχουν ένα οικιακό αντικείμενο σαν αίτια. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα ευρήματα σε φραγμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες, τουαλέτες και αποχετεύσεις περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, κοσμήματα, ρολόγια, παιχνίδια κατοικίδια ζώα », μαχαιροπίρουνα, χρήματα, ένα όπλο και ένα χαμστερ (που επέζησε)! 

Η αποκάλυψη του προβλήματος

 Κατά την διάρκεια της απόφραξης μπορεί να σας προτείνουμε τη τη διεξαγωγή ελέγχου CCTV. Η http://apolymanseis-apofraxeis.com διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την έκταση του προβλήματος καθώς και τα σημεία στα οποία πρέπει να επέμβουμε. 

Τα εργαλεία μιας απόφραξης

Ένα πρόβλημα που προκαλείται από την συσσώρευση των σκληρών κλίμακα, λίπος ή λίπος μπορεί να αναλυθεί σε δευτερόλεπτα με υψηλής πίεσης υδροβολή. Δέντρα και ρίζες αναπτύσσονται σε κάθε διαρροή και εκκαθαρίζονται με ηλεκτρο-μηχανικά εργαλεία καθαρισμού (κόπτες και λεπίδες που τοποθετούνται σε περιστρεφόμενο εύκαμπτα καλώδια) μας. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιεστικά μηχανήματα τελευταίας γενειάς σε κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα έχετε μια σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.  Για Αποφράξεων ή να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας στο 210 99 01 999

Ζημιές στους αγωγούς σας.

Αν δεν μπορούμε να καθαρίσουμε το μπλοκάρισμα, μια έρευνα με την κάμερα CCTV θα εντοπίσει που υπάρχουν σημαντικές ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο σας, ώστε να μπορέσει η τεχνική εταιρία να προσεγγίσει το πρόβλημα, με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση στο κτίριο. τα κόστη μπορεί συχνά να καλύπτονται από την ασφάλιση των κτιρίων σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα. 

Το αποτέλεσμα των εργασιών θα σας παραδοθεί σε DVD και θα σας αποσταλεί και στο Email σας.

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο και Νότια Προάστια

 Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις περιοχές στα Νότια Προάστια σε ολόκληρη τη Αττική, κάθε μέρα με τις υψηλές προδιαγραφές, έτσι δεν είστε ποτέ πάρα πολύ μακριά για να καλέσετε για υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Ποτέ η αποφραξη στην περιοχή Παλαιο Φαληρο δέν ηταν πιο εύκολη 

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο εξυπηρέτηση πελατών

  Μέτα το πέρας των εργασιών θα σας δοθούν οδηγίες από το συνεργείο μας σχετικά με τα απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε και τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αποχετευτικού αγωγού που συνδέετε με το νεροχύτη σας. Αν το πρόβλημα ξαναπαρουσιαστεί σε εύλογα σύντομο χρονικό διάστημα μετά την διαδικασία της απόφραξης θα το επιλύσουμε χωρίς κάποια χρέωση. 

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

  Εκτενώς εκπαιδευμένες ομάδες βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε ειδικοί σε εκκαθάριση και απόφραξη σωλήνων, ανεξάρτητα από τη διάμετρο, από τουαλέτες, νιπτήρες και τα λουτρά σε κάθε μέγεθος της αποστράγγισης ή αποχέτευσης. Πιστέψτε μας, τα έχουμε κάνει όλα. Μην ξεχνάτε, για βουλωμένες αποχετεύσεις απλά καλέστε 526488. Φυσικά, μπορεί να μη διαθέτουν Αποκλεισμένοι αποστράγγισης – ακόμα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και απασχολούνται απ “ευθείας από εμάς, Δεν θα φύγουμε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να συμπληρώσετε ένα έντυπο, έτσι ώστε να μπορείτε να μας πείτε ακριβώς τι νομίζετε από εμάς!