Pin It
apofraxeis-boyla

Αποφράξεις Βουλα

210 89 90 600

Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, Η Αποφράξεις Βουλα έχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όταν κάτι πάει στραβά με τις αποχετεύσεις σας, μπορεί να είναι ένας πλήρης εφιάλτης εν εξέλιξή. Εάν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα, γουργουρίσματα, αργή αποστράγγιση του νερού ή άσχημες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας, και νομίζετε ότι κάτι σοβαρό είναι λάθος, είναι καλύτερο να καλέσετε τους εμπειρογνώμονες. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μηχανήματα αποφράξεις της ποιο σύγχρονης τεχνολογίας – Ριζοκοπτικά μηχανήματα Η με και συνεπεία εστιάζει στην ποιοτική εξυπηρέτηση και προσφέρει λύσεις όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. 

Υπηρεσίες Αποφράξεων Βουλα

 Στην apolymanseis-apofraxeis.com είτε πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή την απόφραξη κάποιου σιφονιού , το έχουμε ξαναδεί, και το έχουμε ξανά επιδιορθώσει. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των αποφράξεων για μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, επιχειρήσεις ή εταιρίες,δημόσιες υπηρεσίες και δήμους ή συγκροτήματα γραφείων και νοσοκομεία. 

     
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλα
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλα
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλα
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλα
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλα

Τα οφέλη της εταιρίας Αποφραξεις Βουλα

Τι προκάλεσε την απόφραξη της Αποχέτευσης μου;

  Οι αποφράξεις μπορεί να προκληθούν από μια συσσώρευση των λιπών, ελαίων, τα σαπούνια ή τα λίπη, ακαθαρσίες, λάσπη, φύλλα ή ξένα αντικείμενα ή δομικά ελαττώματα, όπως ρίζες, διάβρωση ή καθίζηση. Και όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές: άσχημες μυρωδιές, μια συνεπτυγμένη σωλήνα αποχέτευσης ή μια τουαλέτα που ξεχειλίζει. Οι αποφράξεις δεν προκαλούνται πάντοτε από λάσπη, λύματα και τα συντρίμμια. Συχνά είναι εύκολο να έχουν ένα οικιακό αντικείμενο σαν αίτια. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα ευρήματα σε φραγμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες, τουαλέτες και αποχετεύσεις περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, κοσμήματα, ρολόγια, παιχνίδια κατοικίδια ζώα », μαχαιροπίρουνα, χρήματα, ένα όπλο και ένα χαμστερ (που επέζησε)! 

Η αποκάλυψη του προβλήματος

 Κατά την διάρκεια της απόφραξης μπορεί να σας προτείνουμε τη τη διεξαγωγή ελέγχου CCTV. Η http://apolymanseis-apofraxeis.com διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την έκταση του προβλήματος καθώς και τα σημεία στα οποία πρέπει να επέμβουμε. 

Τα εργαλεία μιας απόφραξης

Ένα πρόβλημα που προκαλείται από την συσσώρευση των σκληρών κλίμακα, λίπος ή λίπος μπορεί να αναλυθεί σε δευτερόλεπτα με υψηλής πίεσης υδροβολή. Δέντρα και ρίζες αναπτύσσονται σε κάθε διαρροή και εκκαθαρίζονται με ηλεκτρο-μηχανικά εργαλεία καθαρισμού (κόπτες και λεπίδες που τοποθετούνται σε περιστρεφόμενο εύκαμπτα καλώδια) μας. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιεστικά μηχανήματα τελευταίας γενειάς σε κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα έχετε μια σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.  Για Αποφράξεων ή να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας στο 210 89 90 600

Ζημιές στους αγωγούς σας.

Αν δεν μπορούμε να καθαρίσουμε το μπλοκάρισμα, μια έρευνα με την κάμερα CCTV θα εντοπίσει που υπάρχουν σημαντικές ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο σας, ώστε να μπορέσει η τεχνική εταιρία να προσεγγίσει το πρόβλημα, με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση στο κτίριο. τα κόστη μπορεί συχνά να καλύπτονται από την ασφάλιση των κτιρίων σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα. 

Το αποτέλεσμα των εργασιών θα σας παραδοθεί σε DVD και θα σας αποσταλεί και στο Email σας.

Αποφραξεις Βουλα και Νότια Προάστια

 Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις περιοχές στα Νότια Προάστια σε ολόκληρη τη Αττική, κάθε μέρα με τις υψηλές προδιαγραφές, έτσι δεν είστε ποτέ πάρα πολύ μακριά για να καλέσετε για υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας Αποφραξεις Βουλα

Ποτέ η αποφραξη στην περιοχή Βουλα δέν ηταν πιο εύκολη 

Αποφραξεις Βουλα εξυπηρέτηση πελατών

  Μέτα το πέρας των εργασιών θα σας δοθούν οδηγίες από το συνεργείο μας σχετικά με τα απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε και τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αποχετευτικού αγωγού που συνδέετε με το νεροχύτη σας. Αν το πρόβλημα ξαναπαρουσιαστεί σε εύλογα σύντομο χρονικό διάστημα μετά την διαδικασία της απόφραξης θα το επιλύσουμε χωρίς κάποια χρέωση. 

Αποφραξεις Βουλα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

  Εκτενώς εκπαιδευμένες ομάδες βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε ειδικοί σε εκκαθάριση και απόφραξη σωλήνων, ανεξάρτητα από τη διάμετρο, από τουαλέτες, νιπτήρες και τα λουτρά σε κάθε μέγεθος της αποστράγγισης ή αποχέτευσης. Πιστέψτε μας, τα έχουμε κάνει όλα. Μην ξεχνάτε, για βουλωμένες αποχετεύσεις απλά καλέστε 526488. Φυσικά, μπορεί να μη διαθέτουν Αποκλεισμένοι αποστράγγισης – ακόμα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και απασχολούνται απ “ευθείας από εμάς, Δεν θα φύγουμε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να συμπληρώσετε ένα έντυπο, έτσι ώστε να μπορείτε να μας πείτε ακριβώς τι νομίζετε από εμάς!