Pin It
apofraxeis-argyroypoli

Αποφράξεις Αργυρουπολη

210 99 01 999

Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας

Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, Η Αποφράξεις Αργυρουπολη έχει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όταν κάτι πάει στραβά με τις αποχετεύσεις σας, μπορεί να είναι ένας πλήρης εφιάλτης εν εξέλιξή. Εάν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα, γουργουρίσματα, αργή αποστράγγιση του νερού ή άσχημες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας, και νομίζετε ότι κάτι σοβαρό είναι λάθος, είναι καλύτερο να καλέσετε τους εμπειρογνώμονες. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μηχανήματα αποφράξεις της ποιο σύγχρονης τεχνολογίας – Ριζοκοπτικά μηχανήματα Η με και συνεπεία εστιάζει στην ποιοτική εξυπηρέτηση και προσφέρει λύσεις όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αργυρουπολη

Στην apolymanseis-apofraxeis.com είτε πρόκειται για τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή την απόφραξη κάποιου σιφονιού , το έχουμε ξαναδεί, και το έχουμε ξανά επιδιορθώσει. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των αποφράξεων για μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, επιχειρήσεις ή εταιρίες,δημόσιες υπηρεσίες και δήμους ή συγκροτήματα γραφείων και νοσοκομεία.

Η Αργυρούπολη είναι προαστιακός δήμος, 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά η πόλη έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους θέσης πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και με σεβασμό και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού και η εκεί περιοχή θεωρείται από τις ωραιότερες της πόλης, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο «Άγιος Κοσμάς» και το παλιό αεροδρόμιο) .

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7

 

  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρουπολη
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρουπολη
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρουπολη
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρουπολη
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρουπολη

Τα οφέλη της εταιρίας Αποφραξεις Αργυρουπολη

Τι προκάλεσε την απόφραξη της Αποχέτευσης μου;

Οι αποφράξεις μπορεί να προκληθούν από μια συσσώρευση των λιπών, ελαίων, τα σαπούνια ή τα λίπη, ακαθαρσίες, λάσπη, φύλλα ή ξένα αντικείμενα ή δομικά ελαττώματα, όπως ρίζες, διάβρωση ή καθίζηση. Και όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές: άσχημες μυρωδιές, μια συνεπτυγμένη σωλήνα αποχέτευσης ή μια τουαλέτα που ξεχειλίζει. Οι αποφράξεις δεν προκαλούνται πάντοτε από λάσπη, λύματα και τα συντρίμμια. Συχνά είναι εύκολο να έχουν ένα οικιακό αντικείμενο σαν αίτια. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα ευρήματα σε φραγμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες, τουαλέτες και αποχετεύσεις περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, κοσμήματα, ρολόγια, παιχνίδια κατοικίδια ζώα », μαχαιροπίρουνα, χρήματα, ένα όπλο και ένα χαμστερ (που επέζησε)!

Η αποκάλυψη του προβλήματος

Κατά την διάρκεια της απόφραξης μπορεί να σας προτείνουμε τη τη διεξαγωγή ελέγχου CCTV. Η http://apolymanseis-apofraxeis.com διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού. Η διάγνωση με κάμερα μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την έκταση του προβλήματος καθώς και τα σημεία στα οποία πρέπει να επέμβουμε.

Τα εργαλεία μιας απόφραξης

Ένα πρόβλημα που προκαλείται από την συσσώρευση των σκληρών κλίμακα, λίπος ή λίπος μπορεί να αναλυθεί σε δευτερόλεπτα με υψηλής πίεσης υδροβολή. Δέντρα και ρίζες αναπτύσσονται σε κάθε διαρροή και εκκαθαρίζονται με ηλεκτρο-μηχανικά εργαλεία καθαρισμού (κόπτες και λεπίδες που τοποθετούνται σε περιστρεφόμενο εύκαμπτα καλώδια) μας. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιεστικά μηχανήματα τελευταίας γενειάς σε κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα έχετε μια σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.  Για Αποφράξεων ή να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας, καλέστε μας στο 210 99 01 999

Ζημιές στους αγωγούς σας.

Αν δεν μπορούμε να καθαρίσουμε το μπλοκάρισμα, μια έρευνα με την κάμερα CCTV θα εντοπίσει που υπάρχουν σημαντικές ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο σας, ώστε να μπορέσει η τεχνική εταιρία να προσεγγίσει το πρόβλημα, με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση στο κτίριο. τα κόστη μπορεί συχνά να καλύπτονται από την ασφάλιση των κτιρίων σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Το αποτέλεσμα των εργασιών θα σας παραδοθεί σε DVD και θα σας αποσταλεί και στο Email σας.

Αποφραξεις Αργυρουπολη και Νότια Προάστια

Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις περιοχές στα Νότια Προάστια σε ολόκληρη τη Αττική, κάθε μέρα με τις υψηλές προδιαγραφές, έτσι δεν είστε ποτέ πάρα πολύ μακριά για να καλέσετε για υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας Αποφραξεις Αργυρουπολη

Ποτέ η αποφραξη στην περιοχή Αργυρουπολη δέν ηταν πιο εύκολη

Αποφραξεις Αργυρουπολη εξυπηρέτηση πελατών

Μέτα το πέρας των εργασιών θα σας δοθούν οδηγίες από το συνεργείο μας σχετικά με τα απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε και τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αποχετευτικού αγωγού που συνδέετε με το νεροχύτη σας. Αν το πρόβλημα ξαναπαρουσιαστεί σε εύλογα σύντομο χρονικό διάστημα μετά την διαδικασία της απόφραξης θα το επιλύσουμε χωρίς κάποια χρέωση.

Αποφραξεις Αργυρουπολη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Εκτενώς εκπαιδευμένες ομάδες βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε ειδικοί σε εκκαθάριση και απόφραξη σωλήνων, ανεξάρτητα από τη διάμετρο, από τουαλέτες, νιπτήρες και τα λουτρά σε κάθε μέγεθος της αποστράγγισης ή αποχέτευσης. Πιστέψτε μας, τα έχουμε κάνει όλα. Μην ξεχνάτε, για βουλωμένες αποχετεύσεις απλά καλέστε 526488. Φυσικά, μπορεί να μη διαθέτουν Αποκλεισμένοι αποστράγγισης – ακόμα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και απασχολούνται απ “ευθείας από εμάς, Δεν θα φύγουμε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι Επειδή η φήμη μας εξαρτάται από τους πελάτες μας που είναι ευχαριστημένοι απο τη δουλειά μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να συμπληρώσετε ένα έντυπο, έτσι ώστε να μπορείτε να μας πείτε ακριβώς τι νομίζετε από εμάς!